kufari.bg

ВИНАГИ С ВАС НА ПЪТ


www.kufari.bg е интернет страница, която представлява сайт за електронна търговия, чийто създател и собственик е фирма "Селект" ООД  - единствен оторизиран представител на продуктите на MELLUSO ,RAVIZZONI и FERGI за България. Съдържанието на този сайт не може да бъде възпроизвеждано или показвано без изричното писмено съгласие от фирма "Селект" ООД.

Сайтът има специализирана насоченост, а именно продажба на чанти, куфари и аксесоари и обувки и други стоки през интернет мрежата по индивидуална поръчка на клиента. Всички цени, посочени в този сайт, са с включено ДДС и не включват цена за доставка!

Всички цени са валидни до изчерпване на наличностите. "Селект" ООД си запазва правото да променя цените без да дължи предварително уведомяване на своите потребители, както и да коригира сгрешени технически и други параметри на стоките. Възможни са печатни грешки, разлики в цветовата визуализация на потребителската компютърна конфигурация, както и промяна на дизайна на продуктите. Цветовете на всеки продукт са указани в текстовете към него. Всички запазени марки са притежание на техните собственици.Фирмата "Селект" ООД е вносител за България на продуктите на RAVIZZONI и FERGI. Съдържанието на този сайт не може да бъде възпроизвеждано или показвано без писмено съгласие от фирма "Селект" ООД.

Дефиниции "Потребител" е всеки, който е заредил в Интернет страницата на www.kufari.bg."Артикули" са предлаганите чрез Сайта стоки за закупуване. "Поръчка" е индивидуалната заявка за закупуване на избрания Артикул/Артикули при условията, предвидени в сайта относно начина на доставка и заплащане от страна на Потребителя. "Услуги" са всички действия, осъществявани от "Селект" ООД при и/или по повод предлагането, продажбата и доставянето на Артикулите от Сайта.

Настоящият документ съдържа Общите условия, съгласно които www.kufari.bg предоставя Услуги на Потребителите си посредством Сайта. Всеки един потребител е обвързан от правилата на настоящите общи условия за цялото време на ползване на сайта, от първоначалното влизане до напускането на уебсайта.

Идентифициране на Потребителя с цел възпроизвеждане на изявлението му за приемане на Общите условия се извършва чрез съхранените в лог-файловете на сървъра www.kufari.bg на IP адрес на потребител, както и всяка друга предоставена информация. Общите условия са публикувани на видно място в Сайта и са достояние на всеки Потребител.


Регистрираните потребители доброволно предоставят своите лични данни при регистрация в онлайн магазина.
Съобразно Закона за защита на личните данни, регистрираните потребители имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и да изискат от www.kufari.bg да бъде закрит техният потребителски профил.

www.kufari.bg има право да изпраща рекламни съобщения, под формата на електронен бюлетин (newsletter), на посочения
от регистрираните потребители e-mail адрес. Всеки регистриран потребител има право да се отпише доброволно от получаване на рекламни съобщения.
  • В случай на неспазаване на условията за ползване на онлайн магазина на www.kufari.bg и нарушаване на етиката, администраторите на страницата имат правото да ограничат достъпа на нарушителите до онлайн магазина.
  • www.kufari.bg запазва правото си да променя настоящите условия по всяко време, без предварително известие, като НЕ се ангажира своевременно да публикува изменените условия на настоящата страница.

Електронният магазин на www.kufari.bg изпълнява поръчки на регистрирани потребители.

Поръчки, заявени след 14.00 часа, се обработват на следващия работен ден.

Доставките се изпълняват от куриерска фирма Еконт и/или от доставчик на www.kufari.bg.


При поръчка над 250 лв., доставката е за сметка на Електронния магазин на www.kufari.bg


Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриер на фирма Еконт и/или от доставчик на www.kufari.bg всеки ден без неделя.

Сумата за пратката се заплаща на куриера в брой, при получаване на доставката.


Клиент, поръчал стока, може да откаже получаването след доставка само в следните случаи: Когато е налице несъответствие между поръчана и доставена стока, което е било невъзможно да бъде установено в момента на доставката, артикулът/ артикулите подлежат на рекламация. Купувачът може да упражни правата си съгласно чл. 55, ал. 1 от ЗЗП, в 7-дневен срок от получаването на стоката, при условие, че тя бъде върната във вида, в който е получена, без да бъде ползвана. Изключенията от това правило са изрично регламентирани в Закона за защита на потребителите.


  • Цялата информация, публикувана в електронния магазин, е собственост на www.kufari.bg 
  • www.kufari.bg дава право на собственици на други сайтове и потребители да публикуват връзки към онлайн магазина. Нещо повече - по този начин вие ще допринесете за неговата популярност и ще подпомогнете дейността ни!
  • Забранява се копирането на текстове от Електронния ни магазин и поставянето им в други уеб-сайтове и онлайн магазини, без съгласието на www.kufari.bg. Текстове и снимки от магазина може да се използват, като се цитира източникът със следния текст: „Източник: http://www.kufari.bg/bg/ "

За всички неуредени въпроси от настоящите Общи условия между Електронния магазин на www.kufari.bg и клиента (регистрирания потребител) се прилагат разпоредбите на действащото законодателство на Република България.

Извън официалните текстове - отворени сме към вашите предложения и коментари и ще се радваме, ако популяризирайки магазина, подпомогнете дейността ни!